Events

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een event te organiseren, maar is het niet nog leuker om al uw harde werk in een aftermovie te verwerken?
Een aftermovie kan gebruikt worden om alle indrukken van uw event in een korte video samen te vatten. Op deze manier kunnen uw bezoekers, werknemers, sponsors en anderen betrokkenen nogmaals laten genieten van alle hoogtepunten van uw event. Aftermovies zijn dan ook uitermate geschikt om nieuw publiek te trekken. Content marketing wordt steeds belangrijker voor evenementen. Laten zien wie u bent, wat u doet en hoe uw werk ontvangen wordt is een keyfactor voor een succesvol evenement. Sterker nog, veel bezoekers achten een aftermovie tegenwoordig vanzelfsprekend. Bezoekers vinden het leuk om zichzelf terug te zoeken in een aftermovie of anderen te laten zien hoe geweldig het event was. Aftermovies hebben hierdoor een enorm organisch bereik op sociale media.
De ideale manier dus om brand awareness en merkbekendheid te creëren. De kennis van ?!WAT media reikt bovendien verder dan alleen videoproducties. Dergelijke aftermovies worden voorzien van gepersonaliseerde tekstvelden, foto’s of persoonlijk videomateriaal. Dit maakt de sharability van aftermovies nog waarschijnlijker. Ook voor andere innovatieve videoconcepten denken wij graag met u mee. Zo kunnen wij u onder meer helpen bij het maken van dronebeelden, fotograferen van uw event en nog veel meer. Tevens kunt u de gehele marketing van uw event aan ons uitbesteden, wij zorgen voor een juiste plaatsing op uw social media kanalan voor, tijdens en na afloop van uw evenement. Heeft u een event waar u graag foto’s en video’s van wilt laten maken? ?!WAT media  neemt deze taak graag voor u uit handen!